STIL MINIMALIST SI PASTELURI

Beneficiarii acestui apartament din centrul Bucurestiului si-au dorit o amenajare in stil minimalist, in culori pastelate, cat mai luminos, aerisit si care sa ofere o senzatie de fluiditate intre spatii. Apartamentul de 3 camere are o suprafata utila de 87 mp si este situat intr-un imobil nou construit.

Zona de intrare

Holul de la intrare

Holul de la intrare ghideaza si se deschide catre zona de zi, beneficiind de un ansamblu generos de dulapuri pana la tavan, fara sa para incarcat.

 

Peretii albi cu accente de verde pastel se completeaza cu parchetul stratificat din lemn de stejar dar si cu cu mobilierul alb cu insertii de lemn ce confera caldura interiorului.

Zona de dining

Pentru locul de luat masa beneficiarii si-au dorit o masa extensibila care sa poata acomoda mai multe persoane la ocazii speciale. Pentru restul timpului insa nu trebuie sa ocupe foarte mult spatiu. Astfel in comoda adiacenta mesei a fost gandita o nisa din care blatul din lemn masiv de stejar al mesei gliseaza inspre exterior pentru a-si mari suprafata.

 

Bucataria

Zona de dining relationeaza cu bucataria prin usa de sticla cu rama de metal de culoare neagra. Nuanta de verde pastel se regaseste si in mobilierul bucatariei si creaza astfel fluiditate in cadrul amenajarii acestui apartament de 3 camere.

Iluminatul este realizat cu spoturi pe sina si spoturi isolate in alternanta cu corpurile de iluminat suspendate. Iar profilele de banda led creaza un efect scenografic in interior.

 

Zona de noapte 

  • Cele 2 dormitoare, cel al copilului si dormitorul matrimonial

Dormitorul copilului, foarte luminos, cu suprafata vitrata mare, are o zona de dressing  generoasa cu dulapuri albe pana la tavan si accente de lemn natur. Patutul tip casuta este delimitat de cei 2 pereti finisati cu un tapet jucaus ce creaza o atmosfera de basm.

Dormitorul matriomonial este gandit in tonuri de cappuccino si alb. Usa catre baia matrimoniala este integrata in dressingul ce ocupa tot peretele.

Zona de make up este pozitionata langa fereastra si este compusa dintr-o consola suspendata cu sertare si oglinda inalta.

 

Date: 03.06.2020
Interior Design Project Management
Share: